文献情報 論文

データID DOPU0000034517040
データタイトル 論文(Classification of food spoilage bacterial species and their sodium chloride, sodium acetate and glycine tolerance using chemometrics analysis and Raman spectroscopy.(2021))
URI
タイトル Classification of food spoilage bacterial species and their sodium chloride, sodium acetate and glycine tolerance using chemometrics analysis and Raman spectroscopy.
著者または発明者・考案者 Yamamoto T
Taylor JN
Koseki S
Koyama K
出版者または出願人・権利者
刊行物名 J Microbiol Methods
ISSN 0167-7012
190
開始ページ 106326
終了ページ
ページ範囲
出版年月日または特許関連日付 2021-11
DOI 10.1016/j.mimet.2021.106326
関連情報

このデータにリンクしている情報

提供機関 Taxonomy プロジェクト コレクション 微生物種 6 実験 微生物株 6 属性 文献 解析データ

1.微生物株情報  6件

2.微生物種情報  6件

閉じる X