| データタイトル | 他機関での菌株情報 | 遺伝子型 | 復元液 | データID | 菌株番号 | カタログURL | 生物種名 | 生物種名(著者名含) | 基準株 | 来歴 | 分離源 | 分類 | 培養温度 | 培養培地 | 親株(変異株の場合) | 付加情報 |
|---|
| データID | DOPU0000035314979 |
|---|---|
| データタイトル | 論文(Enzymatic determination of carnosine in meat and fish using β-Ala-Xaa dipeptidase and histidine ammonia-lyase derived from Pseudomonas putida NBRC100650(2021)) |
| URI | |
| タイトル | Enzymatic determination of carnosine in meat and fish using β-Ala-Xaa dipeptidase and histidine ammonia-lyase derived from Pseudomonas putida NBRC100650 |
| Enzymatic Determination of Carnosine in Meat and Fish using β-Ala-Xaa Dipeptidase and Histidine Ammonia-Lyase derived from Pseudomonas putida NBRC100650 | |
| 著者または発明者・考案者 | MURAMATSU Hisashi |
| HARADA Taisuke | |
| SUGIHARA Daiki | |
| HASHIMOTO Karen | |
| KATO Shin-ichiro | |
| NAGATA Shinji | |
| SHIMAMURA Tomoko | |
| 出版者または出願人・権利者 | 社団法人 日本分析化学会 |
| The Japan Society for Analytical Chemistry | |
| 刊行物名 | Analytical Sciences |
| Anal. Sci. | |
| ISSN | 13482246 |
| 巻 | |
| 号 | 0 |
| 開始ページ | 331 |
| 終了ページ | 338 |
| ページ範囲 | |
| 出版年月日または特許関連日付 | 2021 |
| DOI | 10.2116/analsci.21p239 |
| 関連情報 |
このデータにリンクしている情報 |
1.微生物株情報
2.微生物種情報